Gespecialiseerd in Piano en Vleugel transporten

Ruim 90 jaar is Griffioen Transport gespecialiseerd in het transporteren en verhuizen van muziekinstrumenten, zoals piano’s, digitale piano’s, pianola’s, orgels, klavecimbels en vleugels in Nederland, Europa en inmiddels ook wereldwijd.

Griffioen Transport transporteert piano’s en vleugels voor verschillende groothandelaren en piano- en vleugelfabrieken uit Europa en Azië naar piano en vleugelwinkels in Nederland en Europa.

Griffioen Transport vervoert uiteraard ook de piano’s en vleugels van veel winkels van piano-en vleugelwinkels en pianostemmers naar particuliere klanten.
Als echte specialist verhuist Griffioen Transport natuurlijk ook uw piano of vleugel van het ene adres naar het andere adres.

Transport met vrachtwagens en kraanwagens

Met het moderne en speciaal uitgeruste wagenpark, waarvan een aantal auto’s met een telescoopkraan, kan Griffioen Transport bijna alle transporten uitvoeren.

De kracht van Griffioen Transport ligt in het uitvoeren van combinatietransporten. Dit houdt in dat Griffioen Transport dagelijks verschillende routes rijdt, waarin diverse instrumenten worden gecombineerd. Uw instrument zal, als de afstand tussen de adressen groot is, niet altijd op dezelfde dag naar het nieuwe adres gebracht worden.

Voordeel van dit systeem is, dat een grotere afstand tussen het ophaal en afleveradres niet tot hogere transportkosten leidt. Door de grote frequentie waarmee Griffioen Transport door Nederland en Europa rijdt, is uw instrument altijd snel op de plaats van bestemming.

Ook als de nieuwe bestemming van uw instrument buiten het normale of reguliere levergebied ligt kan Griffioen Transport het transport voor u regelen.

Wagenpark met vrachtwagens en kraanwagens van Griffioen Transport.
Wagenpark met vrachtwagens en kraanwagens van Griffioen Transport.