Vleugeltransport & Vleugel Verhuizen

Een vleugel is voor de eigenaar van grote waarde. De emotionele waarde van een vleugel is voor de eigenaar vaak even hoog of zelfs hoger dan de werkelijke waarde van de vleugel.

Het transport en de opslag van uw vleugel of concertvleugel dient daarom met de grootst mogelijke zorg te geschieden en is zeker net zo belangrijk als het stemmen en het onderhoud.

Veilig uw vleugel verhuizen

Het deskundig en opgeleide personeel van Griffioen Transport is zeer ervaren en vertrouwd met het verhuizen van vleugels. Griffioen Transport demonteert uw vleugel vakkundig op een speciale, zelf ontwikkelde, transport-slede met dekens en banden. Er wordt dus NIET geschroefd of geboord in uw vleugel.

Vleugel verhuizen met speciaal gereedschap of op etage

Griffioen Transport is er ook helemaal op ingericht met speciaal gereedschap om vleugels veilig te vervoeren, met karren op zachte wielen zodat vloeren niet beschadigen en ook met luchtbanden tegen het vast komen zitten op een oneffen buitenterrein.

Ook is Griffioen Transport gespecialiseerd in het verhuizen van uw instrument van of naar een etage.  Griffioen Transport beschikt namelijk over een aantal eigen kraanwagens om een vleugel over een of meerdere etages te verhuizen. Dit is een zekere en veilige manier om uw vleugel te verplaatsen.

Uiteraard monteert Griffioen Transport uw vleugel weer op de leverlocatie en zet hem weer netjes speelklaar op de juiste plek.
Zo kunt u direct weer zorgeloos spelen op uw vleugel.

Etage transport >< Piano verhuizen