Al ruim 80  jaar zijn wij gespecialiseerd in het vervoeren van muziekinstrumenten, zoals piano’s, digitale piano’s,  pianola’s, orgels, clavecimbels en vleugels in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Wij transporteren piano’s en vleugels voor verschillende groothandelaren en piano en vleugel fabrieken uit Europa en Azië naar piano en vleugel winkels in  Nederland, Duitsland, België, Luxemburg en Frankrijk.

Ook in België vervoeren wij de piano’s en vleugels van veel piano en vleugel winkels en pianostemmers naar de particuliere consument.

Als echte specialist verhuizen wij natuurlijk ook uw piano of  vleugel van het ene adres naar het andere adres.

 

Met ons moderne en speciaal uitgeruste wagenpark, waarvan een aantal auto’s met een telescoopkraan, kunnen wij bijna alle transporten voor u uitvoeren.

Onze kracht ligt in het uitvoeren van combinatietransporten. Dit houdt in dat wij dagelijks verschillende routes rijden, waarin diverse instrumenten worden gecombineerd. Uw instrument zal, als de afstand tussen de adressen groot is, niet altijd op dezelfde dag naar het nieuwe adres gebracht worden.
Voordeel van dit systeem is dat een grotere afstand tussen het ophaal en afleveradres niet tot hogere transportkosten leidt. Zo kunnen we ook in België concurrerende verhuistarieven hanteren.Door de grote frequentie waarmee wij door België  rijden is uw instrument altijd snel opgehaald en op de plaats van bestemming weer afgeleverd.

Neem contact met ons op voor een scherpe en vrijblijvende offerte oor uw vleugel- of pianotransport.

Transport Frankrijk >< Transport