Piano verhuizen

piano verhuizen.

Griffioen piano en vleugel transport en verhuizen van pianos-pianotransport in kraan voor levering piano op etage verdieping in amsterdam nederland door griffioen piano en vleugel transport en verhuizenDe emotionele waarde van een piano is voor de eigenaar vaak even hoog als de werkelijke waarde.

Het transport en de opslag van uw piano of pianola dient daarom met de grootst mogelijke zorg te geschieden en is zeker net zo belangrijk als het stemmen en het onderhoud.

Ons deskundig en in eigen bedrijf opgeleid personeel is zeer ervaren en vertrouwd met het verhuizen van piano’s. Wij pakken uw piano goed in voor transport en plaatsen hem weer netjes op de nieuwe locatie, zodat u direct weer zorgeloos kunt spelen op uw piano.

Griffioen piano en vleugel transport en verhuizen-pianotransport met kraanwagen op verdieping in amsterdam nederland-verhuizing van piano door griffioen piano en vleugel transport en verhuizen

 

 

Ook zijn wij gespecialiseerd in de verhuizing van uw instrument van of naar een etage.  Wij beschikken over een aantal eigen kraanwagens om een piano over een of meerdere etages te transporteren. Dit is een zekere en veilige manier om uw piano te verhuizen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw pianotransport.

 

Griffioen piano en vleugel transport-verhuizen-pianotransport van  piano geleverd op verdieping-verhuizen van piano buiten verhuizing om door Griffioen piano en vleugel transport