Vleugel verhuizen

vleugel verhuizen.

De emotionele waarde van een vleugel is voor de eigenaar vaak even hoog als de werkelijke waarde.

Griffioen piano en vleugel transport en verhuizen- pianotransport van concertvleugel naar luxemburg- Internationaal pianotransportdoor Griffioen piano en vleugel transport en verhuizen  Het transport en de opslag van uw vleugel of concertvleugel dient daarom met de grootst mogelijke zorg te geschieden en is zeker net zo belangrijk als het stemmen en het onderhoud.

Ons deskundig en in eigen bedrijf opgeleid personeel is zeer ervaren en vertrouwd met het verhuizen van vleugels. Wij demonteren uw vleugel vakkundig op een speciale, door ons zelf ontwikkelde, transport-slede met dekens en banden.  Er wordt dus NIET geschroefd of geboord in uw vleugel. Uiteraard monteren wij uw vleugel weer op de leverlocatie en zetten hem weer netjes speelklaar op de juiste plek. Zo kunt u direct weer zorgeloos spelen op uw vleugel.

 

 

Ook zijn wij gespecialiseerd in het verhuizen van uw instrument van ofGriffioen piano en vleugel transport en verhuizen-pianotransport van concertvleugel naar luxemburg met kraan- intranationaal pianotransport door Griffioen piano en vleugel transport en verhuizen naar een etage.  Wij beschikken over een aantal eigen kraanwagens om een vleugel over een of meerdere etages te verhuizen. Dit is een zekere en veilige manier om uw vleugel te verplaatsen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw vleugeltransport.

Griffioen piano en vleugel transport en verhuizen-pianotransport van concertvleugel met kraan op etage naar verdieping in Luxemburg-internationaal pianotransport door Griffioen piano en vleugel transport en verhuizen